Albume Foto Online Personalizate și Fotocărți - Fotocolaj Termeni si conditii

Termeni si conditii

Data ultimei actualizări: 1 Februarie 2021

Vă mulțumim că ați ales să utilizați produsele și serviciile noastre.


INTRODUCERE

   Prisma Studio Imaging SRL prin intermediul Fotocolaj, oferă servicii de design foto online pe site-urile sale www.fotocolaj.com și fotocolaj.ro. "Site-ul" și serviciile conexe (orice noi funcționalități și aplicații dezvoltate) intră sub rezerva acestor Termeni si Condiții ("Termeni și Condiții" sau "Acord"). Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, eu "Utilizatorul" sunt de acord că am citit, înțeles și sunt de acord cu acești Termeni de utilizare ("Termeni și Condiții" sau "Acord"), indiferent dacă sunt sau nu înregistrat membru al Serviciului. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a schimba, modifica, adăuga sau șterge porțiuni ale acestor Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare. Dacă vom face acest lucru, vom posta schimbările acestor Termeni si Conditii pe site-ul nostru și vom indica în partea de sus a paginii data la care au fost revizuite ultima oară. Orice noi Conditii de utilizare se aplică din momentul postării și pe tot parcursul utilizării serviciului, postarea constituind acceptarea de noi Termenii și Condițiile. Dacă nu sunteți de acord cu aceste Condiții de utilizare sau orice actualizări viitoare, nu folositi sau accesați (sau să continați să utilizați sau accesați) Serviciul. Este responsabilitatea dumneavoastră să revizuiți în mod regulat Termenii de serviciu pentru a determina dacă au existat modificări.


UTILIZAREA SITE-ului ȘI CREAREA CONTULUI

   În vederea utilizării siteului și realizării unui album este necesar să vă creați un cont de client. Puteți face acest lucru foarte simplu din secțiunea Contul meu. Accesul la contul dumneavoastră este protejat de o parolă. 

   Vă recomandăm să nu dezvăluiți nimănui această parolă.

   Site-ul Fotocolaj nu vă va cere niciodată parola conturilor dumneavoastra în mesaje sau telefoane nesolicitate. Vă sfătuim să nu dezvăluiți această parolă persoanelor care vă cer acest lucru. Mai mult, trebuie să ieșiti (să dați logout) din contul dumneavoastră la sfarșitul fiecarei sesiuni de utilizare. Din păcate, nici o transmisie de date prin intermediul internetului nu poate fi garantată 100%. În consecință, în pofida eforturilor noastre de a vă proteja, nu vă putem asigura sau garanta securitatea căilor de transmitere a informațiilor către noi.
   Fiecare înregistrare se face pentru un singur utilizator client. Este interzisă partajarea datelor de acces (username și parolă) pentru contul Fotocolaj.

TERMENI

   Acest Acord rămâne valabil și în folosință cât timp utilizați serviciul sau sunteți un Membru. Puteți cere ștergerea contului dumneavoastră printr-un email la adresa hello@fotocolaj.com. Fotocolaj are dreptul să termine/încheie acordul și să șteargă contul oricărui utilizator în orice moment și din orice motiv. Obligațiile acestui acord rămân valabile și după terminarea lui. Terminarea acordului înseamnă ștergerea tuturor datelor de Membru de pe site-ul Fotocolaj, din bazele noastre de date și a tuturor informațiilor și conținutului uploadate de orice utilizator în perioada în care a fost membru și a utilizat serviciile Fotocolaj. Sunteți de acord că Fotocolaj nu are și nu va avea nici o obligație față de dumneavoastră pentru nici o terminare a acordului sau ștergere a contului și a informațiilor de Membru.


LANSAREA UNEI COMENZI - CONFIRMARE ȘI LIVRARE

   Pentru a comanda un produs, Fotocolaj vă pune la dispoziție o modalitate simplă de comandă. Astfel, pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a finaliza comanda, sunt următorii:
Pentru crearea unui album și lansarea unei comenzi este necesar să vă creați un cont de utilizator/client și după creare sunteți automat logat în cont. În acest moment puteți alege caracteristicile albumului/calendarului și aveți acces la aplicația de prelucrare a pozelor.
După alegerea categoriei de album sau alt produs aveți posibilitatea de populare automată cu doar un click, pentru ca apoi să personalizați fiecare pagină de album cu text, etichete, redimensionare și filtre.
Pentru a comanda, intrați pe simbolul “Coșul meu” și selectați opțiunea dorită:
“Lansează Comanda” – vă va direcționa către pagina cu detaliile despre o eventuală reducere, costul total, modalitate de livrare, modalitate de plată. Aveți posibilitatea de a modifica adresa de livrare față de cea completată inițial la crearea contului și de a ne transmite un mesaj, în cazul unor cerințe speciale.
Dupa alegerea tuturor opțiunilor selectați lansarea comenzii, în faza în care este atunci albumul. Unul dintre operatorii noștri vă va contacta pentru confirmarea tuturor datelor.
Cât timp nu ați lansat comanda mai aveți și opțiunile:
o “Edit sau Modificare” – permite întoarcerea în aplicație și modificarea albumului înainte de a lansa comanda
o “Detalii” – prezintă descriptiv toate caracteristicile și optiunile selectate pentru albumul creat, incluzând un sumar al tuturor paginilor albumului.
o “Ștergere” – permite anularea comenzii și ștergerea albumului
   În cazul în care doriți să mai comandați un alt album/calendar reveniți în meniul “Produse” și creați un nou album.
   Verificați cantitățile comandate. Acestea se pot mări, micșora sau anula.

   Facturare și livrare: pentru a ajunge la acest pas, fiind deja în cont, trebuie să mergeți la Coșul meu și să alegeți “Lansează comanda”.Veți fi rugat să introduceti datele de livrare, de facturare și modalitatea de plată. Reducerile și codurile de voucher vor putea fi folosite tot aici și vor fi calculate automat.
Dacă ați uitat parola contului puteti folosi funcția "Am uitat parola" din secțiunea "Login" a SITE-ului. Veți primi în cel mai scurt timp posibil parola dumneavoastră pe adresa de email furnizată.
În cazul în care întâmpinați orice tip de problemă pe parcursul procesului de lansare a comenzii, vă rugăm să ne contactați folosind secțiunea "Contact" sau vă rugăm să ne scrieți la hello@fotocolaj.com
   Fotocolaj poate denunța unilateral comanda efectuată de către Client, în urma unei notificări prealabile adresat Clientului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte sa poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:
- neacceptarea de către banca emitentă a cardului Clientului, a tranzacției, în cazul plății online;
- invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de SC Prisma Studio Imaging SRL, în cazul plății online;
- datele furnizate de către Client, pe Site sunt incomplete sau incorecte;
- activitatea Clientului pe Site poate și/sau produce daune de orice natură de partea SC Prisma Studio Imaging SRL și/sau partenerilor acestuia;
- realizarea a mai mult de două livrari consecutive, eșuate;
- pentru alte motive obiective.

Cotorul albumelor va contine automat textul "creatcufotocolaj.ro" respectiv "createdwithfotocolaj.ro". Editarea textului de pe cotor se poate face doar la cerere fie pe email, fie prin mesaj in momentul lansarii comenzii. Pentru modificarea cestui text nu se va putea cere refacerea albumului sau rambursarea contravalorii.

În cazul în care clientul doreste modificari aditionale și editări sau dorește ca albumul să fie realizat de echipa fotocolaj, se va percepe o taxă de editare suplimentară de 5 lei/pagină. (10 lei pe foaie). Prețul estimativ va fi comunicat inițial și vom continua editarea doar după acceptul clientului. Orice modificare adițională care are impact asupra pretului va fi confirmată în prealabil cu clientul.

PREȚURI ȘI MODALITĂȚI DE PLATĂ

   Preturile afișate pe site includ TVA și nu conțin costurile de livrare a produselor. În cazul albumelor prețul minim este calculat în funcție de numărul minim de pagini per comandă care este 10 pagini sau 5 foi plus coperta compusă din alte două pagini. Acest preț nu poate fi diminuat în cazul unui album cu număr mai mic de pagini, prețul minim fiind cel afișat pe site.
   SC Prisma Studio Imaging SRL își rezervă dreptul de a modifica oricând prețurile practicate, prin urmare, vă rugăm să consultați oferta de pe site înaintea efectuării fiecărei comenzi. Dupa finalizarea comenzii, prețurile produselor incluse în respectiva comandă nu se mai pot modifica.
   Vă oferim mai multe modalități de efectuare a plății, după cum urmează:
• în numerar, la sosirea coletului, către angajatul firmei de curierat.
• online cu card de credit/debit prin sistemul de plată securizat mobilpay

   Detaliile de livrare a produselor incluzând, dar nelimitându-se la timpul necesar livrării nu constituie o obligație contractuală din partea Fotocolaj, prin urmare, în cazul întârzierilor sau a altor evenimente neprevăzute ce duc la nelivrarea Comenzii, Clientul nu poate pretinde despăgubiri.
   În cazul în care un Client își modifică datele personale, folosind formularele disponibile pe Site, toate comenzile în derulare existente la acel moment, își păstrează datele definite/acceptate de către Client înainte de momentul modificării, luându-se în considerare pentru livrare și contact, noile date modificate corespunzător.

REDUCERI SI ALTE CAMPANII PROMOTIONALE

In scop de promovare, pe site-ul fotocolaj  se vor derula diverse campanii de promovare prin acordarea de reduceri produselor. Acestea vor fi detaliate si prezentate in fiecare campanie si vor fi valabile doar pe perioada desfasurarii campaniei.

Sisteml de reducere prin vouchere functioneaza in functie de caz fie prin prin reducere procentuala la valoarea comenzii, exceptand valoarea transportului, fie prin reducere valorica la intreaga valoare a comenzii.

MODALITĂȚI DE LIVRARE

   Dupa ce ați plasat comanda, veți fi contactat telefonic de către unul dintre operatorii noștri, pentru a confirma comanda și a stabili împreună ultimele detalii legate de livrare și despre albumele/calendarele selectate.
   Localități de livrare: Livrarea se face în toate localitățile din România. Livrăm și comenzi în afara țării.
   Dacă doriți livrarea de produse în afara țării, vă rugăm să ne scrieți la adresa hello@fotocolaj.com pentru a putea stabili o modalitate de livrare de comun acord.
   Tarifele de expediere prin curier:
Costul de expediere a unei comenzi în țara este de 22 lei. Costul de expediere a unei comenzi în Europa este de 69 lei. (15 eur)

RETURURI

   Dacă nu sunteți pe deplin mulțumiți cu produsul Fotocolaj, vă rugăm să ne contactați la hello@fotocolaj.com în termen de șapte (7) zile de la primirea produsului. Vom determina împreună soluția cea mai potrivită, care poate include retipărirea Fotocolaj sau rambursarea contravalorii albumului.
    Potrivit legislației în vigoare, clientul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.
   Vă rugăm să ne transmiteți o notificare de renuntare la produs pe adresa hello@fotocolaj.com. În această situație, se vor rambursa clientului sumele plătite de către acesta condiționat de returnarea bunurilor în stare bună, fără deteriorări, fără să prezinte lovituri sau alte semne de folosire.
   Produsele trebuie returnate în ambalajul original și vor fi însoțite de toate documentele care s-au predat clientului în momentul livrării. În cazul rambursării contravalorii produsului, aceasta se va face în cel mult 30 de zile de la confirmarea returului.
   Cheltuielile aferente returnării bunurilor vor fi suportate de către client. Vânzătorul are dreptul ca atunci când consideră că acțiunile clientului au fost făcute cu rea-credință, să solicite daune interese potrivit legislației în vigoare.
   Conform O.G. 130/2000 art. 10 lit.c. SC Prisma Studio Imaging SRL își rezervă dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

DISPUTE LEGATE DE PLATĂ

   Vă rugăm să ne notificați în scris în cel mult șapte (7) zile după primirea extrasului de cont, dacă este cazul unor erori de procesare a sumelor sau dacă doriți să contestați sumele plătite. Vă rugăm trimiteți o notificare scrisă la adresa Prisma Studio Imaging SRL, Petru Maior nr.15-19 sc.B parter ap.59, Cluj Napoca cod poștal 400000 sau via email la hello@fotocolaj.com

PAROLA ȘI CONTUL Fotocolaj

   Fiecare utilizator care are un cont creat pe site sau creat automat prin Facebook, are adresa de email conectată la acest cont. Sunteți de acord să nu utilizați contul, adresa de e-mail sau parola oricărui alt membru. Sunteți singurul responsabil pentru toate activitățile realizate în și folosind contul și/sau parola. Dacă bănuiți utilizarea neautorizată a contului sau parolei, vă rugăm să ne contactați la hello@fotocolaj.com.

COD ETIC

   Orice utilizator înțelege că Serviciul este disponibil doar pentru uz personal, non-comercial. Sunteți de acord că tot conținutul, de orice fel, transmis de dumneavoastră direct sau prin intermediul contului dvs. nu va încălca siguranța sau drepturile nici unei terțe părți, inclusiv, dar fără a se limita la drepturile de autor, marcă înregistrată, intimitate sau alte drepturi personale sau de proprietate și nu conțin materiale defăimătoare, calomnioase sau ilegale. Sunteți de acord să nu colectați adrese de e-mail sau alte informații de contact ale membrilor din cadrul Serviciului prin mijloace electronice sau alte mijloace, pentru orice scop comercial, pentru a trimite e-mailuri nesolicitate sau alte comunicări nesolicitate. În plus, sunteți de acord să nu utilizați script-uri automate pentru a colecta informații de pe Fotocolaj sau pentru orice scop. Sunteți de acord ca să nu utilizați Serviciul în orice mod ilegal sau în orice alt mod care ar putea deteriora, dezactiva, suprasolicita sau afecta serviciul. În plus, sunteți de acord să nu utilizați Serviciul pentru:
• upload, postări, e-mail-uri, transmise sau puse la dispoziție ca și continut pe care îl considerăm, la discreția noastră, a fi dunător, amenințător, abuziv, înșelător, harțuitor, vulgar, ofensator, obscen, plin de ură sau rasial, etnic sau alt mod.
• depersonalizarea oricărei persoane fizice sau juridice, declarația de identitate falsă sau eronată de către dumneavoastră sau afilierea falsă cu orice persoană sau entitate;
• upload, postare, e-mail-uri transmise sau pune la dispoziție a oricărui tip de publicitate nesolicitată sau neautorizată, prin e-mailuri, reclame, materiale promoționale, "junk mail", "spam", "scrisori în lanț", "scheme piramidale", sau orice altă formă de solicitare;
• upload, postare, e-mail-uri, transmise sau puse la dispoziție a oricărui material care conține viruși sau orice alt cod de computer, fișiere sau programe menite să întrerupă, distrugă sau să limiteze funcționalitatea oricărui software sau echipamente de telecomunicații hardware
• intimidarea sau hărțuirea unor terțe părți
• folosirea sau încercarea de a utiliza datele contului unui alt utilizator, serviciu sau sistem fără autorizație de la Fotocolaj, sau pentru a crea o identitate falsă în cadrul acestui serviciu.

LEGĂTURI (LINKURI) CĂTRE ALTE SITE-URI WEB

   Fotocolaj poate afișa linkuri către alte siteuri web. Fotocolaj nu este responsabil pentru conținutul, acuratețea sau opiniile expuse pe aceste siteuri și aceste siteuri nu sunt investigate, monitorizate sau verificate pentru conformitatea și copletitudinea datelor de către echipa Fotocolaj. Includerea oricăror linkuri pe websiteul Fotocolaj nu implică și aprobarea sau confirmarea site-ului cu care se face legătura de pe siteul Fotocolaj. Dacă decideți să accesați siteu-rile terțe cu legătură de pe Fotocolaj, o veți face pe propria răspundere și vă veți asuma toate riscurile asociate.

SERVICIILE DE PE REȚELELE SOCIALE

   Oricărui utilizator i se va permite să se conecteze în contul său de pe Fotocolaj prin intermediul serviciilor prestate de terțe părți, cum ar fi social media sau rețele de social media cum sunt Facebook sau Instagram, iar noi vă vom solicita acordul la conectarea la acele rețele pentru a avea acces la serviciul nostru.

Ca parte a acestei integrări, retelele sociale ne vor transmite accesul la anumite informații pe care dumneavoastră le-ați comunicat acestor rețele sociale, iar noi vom utiliza, salva și discloza acest tip de informații în concordanță cu Termenii și condițiile acestui serviciu.      

Pentru mai multe informații despre implicațiile activării acestor Rețele sociale și utilizarea conturilor de către Fotocolaj (inclusiv lista prietenilor și like-urile) vă rugăm citiți secțiunea Politica de de confidențialitate. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că modul în care rețelele sociale folosesc, salvează și disclozează informațiile dumneavoastră este dictat de politicile lor de confidențialitate, iar Fotocolaj nu are nici o obligație sau datorie pentru practicile de confidențialitate sau alte acțiuni pe care site-urile terțe le desfășoară în cadrul serviciului.
În plus, Fotocolaj nu este responsabil de acuratețea, disponibilitatea sau siguranța oricăror informații, conținut, date, păreri, sfaturi sau declarații făcute publice în legatură cu rețelele de socializare și serviciile acestora. Astfel, Fotocolaj nu are nici o responsabilitate și nu are nici o obligație pentru orice pierdere sau daună cauzată direct sau indirect de către sau în legătură cu folosirea unuia din serviciile rețelelor de socializare. Fotocolaj folosește aceste servicii numai ca mijloc de includere și integrare a unor funcționalități care nu implică recomandare sau confirmare.

CONFIDENȚIALITATE

   Fotocolaj ține cont de confidențialitatea datelor utilizatorilor site-ului. Vă rugăm să citiți politicie noastre de confidențialitate din cadrul Termeni și Condiții de pe site.

PRETENȚII

   Fotocolaj nu este responsabil pentru conținutul contului membrilor săi, inclusiv conținutul care încalcă prezentele Condiții de utilizare sau este ofensator, incorect sau inexact, dacă o astfel de condiție este cauzată de utilizatori ai serviciului, membrilor sau prin orice echipament sau program asociate sau utilizate în cadrul Serviciului. Fotocolaj nu este responsabil pentru derularea, fie online sau offline, de orice utilizator sau membru al Serviciului. Înțelegeți că Serviciul poate fi temporar indisponibil din timp în timp. Fotocolaj nu isi asuma nici o responsabilitate pentru orice erori, intrerupere, indisponibilitate, ștergere, defect, intarziere în operare sau transmitere, linia de comunicații eșec, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, sau modificarea, utilizator sau de comunicații membre. Fotocolaj nu este responsabil pentru nici o problema tehnica a rețelelor de telefonie sau de linii, sisteme de calculatoare, servere sau furnizori, echipamente informatice, software, eșecul de e-mail sau jucatori de pe cont de problemele tehnice sau de trafic pe Internet sau de la orice web Site sau o combinație a acestora, inclusiv un prejudiciu sau deteriorare a utilizatorilor și/sau membri sau legate de, sau care rezultă din material, participarea sau descarcarea, în legătură cu internetul și/sau în legătură cu Serviciul de calculator oricărei alte persoane. În nici un caz Fotocolaj nu va fi responsabil pentru orice pierderi sau daune, inclusiv vatamare corporala sau deces, care rezulta din orice utilizare a Serviciului, orice continut postat pe serviciul sau transmise membrilor, sau orice interacțiuni între utilizatorii serviciului, fie online sau offline. Serviciul și conținutul sunt furnizate "ca atare" și "cum sunt disponibile" și Fotocolaj declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând, fără limitare implicită garantii de titlu, comercializare, potrivire pentru un anumit scop și non-încălcare. Fotocolaj.com sau fotocolaj.ro nu poate garanta și nu promite disponibilitatea serviciului sau un rezultat anume de utilizare a serviciului. Această secțiune se aplică în măsura maximă permisă de legea aplicabilă.

COMUNICAȚIILE ELECTRONICE

   Comunicările electronice sunt atunci când vizitați site-ul sau serviciul sau trimiteți un e-mail, sau dacă Fotocolaj postează anunțuri pe site-ul sau serviciul sau comunică cu dumneavoastră prin e-mail. În scopuri contractuale, dvs. vă dați acordul de a primi comunicări de la Fotocolaj în formă electronică; și (b) sunteți de acord că toți termenii și condițiile, acordurile, avizele, informațiile, și alte comunicări pe care Fotocolaj se oferă să vă transmită electronic, satisfac orice cerință legală. Cele de mai sus nu afectează drepturile dvs. statutare.

RELAȚIA PĂRȚILOR

   Dumneavoastră și noi suntem contractori independenți, iar nimic din acest Acord nu va crea un parteneriat, joint venture, relație de agenție, franciză, reprezentant de vânzări, sau raport de muncă între noi. Nu aveți nici o autoritate de a face sau de a accepta oferte sau declarații în numele nostru. Dumneavoastră nu veți face nici o declarație, fie pe site-ul dvs. sau pe produsele dumneavoastră Fotocolaj, care ar contrazice în mod rezonabil ceva din această secțiune.

LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII

   SC Prisma Studio Imaging SRL nu își asumă răspunderea, în nici o situație, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, pentru nici o lipsă de profit directă sau indirectă (incluzând, dar fără a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, întreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informatiilor și produselor furnizate pe site.
   SC Prisma Studio Imaging SRL nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau mentinute pe site, care nu se datorează culpei sale.
Fotografia/fotografiile afișată(e) pentru produs are (au) caracter orientativ și poate (pot) prezenta diferențe față de produsul ce va fi livrat.
   Specificațiile produsului sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producător; ele pot fi modificate fără inștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală.
   Caracteristicile produselor prezentate pe site sunt preluate/puse la dispoziție de producător astfel încât Prisma Studio Imaging SRL nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea acestor informații sau pentru eficacitatea produsului.
   SC Prisma Studio Imaging SRL nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului precum si pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri publicate pe site.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

   Prezenta declarație privind protecția datelor conține informațiile pe care le obținem și le utilizăm in legatura cu cei care ne completează pagina de net. Declarația nu este valabilă pentru pagini exterioare de net, de la care se ajunge pe pagina fotocolaj.ro/fotocolaj.com prin link-uri.

ÎNREGISTRAREA ȘI PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Număr Registrul General al operatorilor de date cu caracter pesonal ANSPDCP: 0007646/22.03.2016

   În momentul în care ne vizitați website-ul, serverul nostru înregistrează automat și provizoriu datele de acces, adică adresa IP de acces, paginile noastre care au fost cercetate de către vizitator, data și durata vizitei. Aceste date se șterg după ieșirea din pagina noastră. În plus față de acesta, datele personale se păstrează numai dacă le indicați voluntar, de ex. cu ocazia unei înregistrări, completării unui chestionar, unui concurs sau a unei prezentări online. La furnizarea datelor, întotdeauna vă informăm cu privire la scopul obținerii informațiilor.
SC Prisma Studio Imaging SRL colectează date cu caracter personal, pe paginile siteului său, numai cu acordul voluntar al Clientului, în următoarele scopuri:
- validarea, expedierea și facturarea comenzilor către acesta;
- rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă sau un contract, la serviciile sau produsele achiziționate de către acesta;
- pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
- trimiterea de newsletter-e și/sau alerte periodice, în format exclusiv electronic;
- contactarea acestuia, la cererea sa voluntară;
- contactarea acestuia, în chestiuni de Relații cu Clienții;
   Transmitem date personale organelor statului numai pe baza unor prescripții juridice obligatorii. Fără aprobarea Dvs. explicită nu vă transmitem datele unor terțe persoane particulare.
   Prin crearea Contului, fiecare Client și-a exprimat consimțămantul ca SC Prisma Studio Imaging SRL, să colecteze și să administreze datele acestuia cu caracter personal, în condițiile și cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.
   Oricare Client are dreptul de a obține de la SC Prisma Studio Imaging SRL, printr-o cerere scrisă, semnat și datată, în mod gratuit:
a) confirmarea faptului că datele care îl privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta;
b) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
c) dupa caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conforma legii;
d) notificarea către terțăii cărora le-au fost dezvăluite datele a oricărei operațiuni efectuate conform lit. b) sau c), dacă aceasta notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.
   Oricare client are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația sa particulară, prin transmiterea către SC Prisma Studio Imaging SRL a unei cereri, întocmită în formă scrisă, datată și semnată, ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepția cazurilor în care exista dispoziții legale contrare. În caz de opozitie justificată prelucrarea nu mai poate viza datele în cauză.
   Oricare client are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit și fără nici o justificare prin transmiterea către SC Prisma Studio Imaging SRL a unei cereri întocmită în formă scris, datată și semnată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terț, sau să fie dezvaluite unor terți într-un asemenea scop.
   SC Prisma Studio Imaging SRL poate să colecteze involuntar și alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume și versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alți parametri) furnizați de către browserul internet prin intermediul căruia se face accesul la SITE și pot fi folosite de către SC Prisma Studio Imaging SRL pentru a îmbunătăți serviciile oferite Clienților săi; excepție face cazul în care sunt încalcate prevederi ale Documentului, în eventualitatea cazului în care rezultatul acțiunilor Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natură de partea SC Prisma Studio Imaging SRL și/sau al eventualilor terți cu care SC Prisma Studio Imaging SRL are contracte de parteneriat în acel moment.
   Clientul are dreptul de a se opune colectării datelor sale personale și să solicite ștergerea acestora, revocându-și astfel acordul dat pentru document, și renuntând astfel la orice drept implicit specificat în acesta și fără nicio obligatie ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată pretinde celeilalte daune-interese.
   Pentru exercitarea drepturilor anterior menționate, clientul se va adresa SC Prisma Studio ImagingSRL, conform datelor de contact disponibile pe SITE, valabile la acea dată.
   Folosindu-se de formularele disponibile pe site, clientul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat inițial pentru a reflecta orice modificare survenită, în cazul în care aceasta există.
   Politica de confidențialitate SC Prisma Studio Imaging SRL se referă doar la datele furnizate voluntar de către Client exclusiv pe site. SC Prisma Studio Imaging SRL nu răspunde pentru politica de confidențialitate practicată de către oricare alt terț la care se poate ajunge prin legături, indiferent de natura acestora, în afara site-ului.
   SC Prisma Studio Imaging SRL se obligă ca datele colectate ale clientului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate și să nu facă publică, să vandă, închirieze, licențieze, transfere, etc. baza de date continând informații referitoare la datele cu caracter personal sau special al clientului, vreunui terț neimplicat în îndeplinirea scopurilor declarate.
   Excepție de la prevederile de mai sus va face situația în care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este cerută de către organele abilitate în cazurile prevăzute de reglementarile în vigoare la data producerii evenimentului.
SC Prisma Studio Imaging SRL nu răspunde pentru defecțiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este găzduită baza de date care conține aceste date.

FOLOSIREA COOKIE-urilor

Cookie-urile („prăjiturelele“) sunt registre de texte scurte, pe care furnizorul paginii de web le înscrie pe hard-disc.      Pentru comfortul dumneavoastra Dvs., și pentru a vă optimiza folosirea paginilor noastre, și noi introducem Cookie-uri pe calculatorul Dvs. Acestea nu conțin date personale.
   Pe baza setărilor browser-ului calculatorului Dvs., puteți solicita informații cu privire la amplasarea Cookie-urilor, le puteți bloca sau le puteți șterge automat când părăsiți pagina pe care ați vizitat-o.

SECURITATE

   SC Prisma Studio Imaging SRL împreună cu furnizorul său de servicii electronice depune toate diligențele posibile pentru a exclude virușii ce ar putea afecta site-ul sau conținutul acestuia, dar în orice caz, nu garantează lipsa totală a acestora. SC Prisma Studio Imaging SRL nu poate fi ținută răspunzătoare pentru viruși sau altele asemenea, care apar din cauze care exced măsurile ce pot fi adoptate de SC Prisma Studio Imaging SRL (e.g. conexiunea la internet a utilizatorului).    SC Prisma Studio Imaging SRL recomandă utilizatorului să ia în mod personal și independent măsurile necesare înainte de a accesa sau descărca informații sau materiale de pe site. În mod similar, utilizatorul se angajează să ia toate măsurile necesare în vederea evitării transmiterii de viruși către site la momentul accesării lui.

NEWSLETTER

   În măsura în care sunteți interesați să primiți newsletter-ul Fotocolaj continând noutățile și ofertele noastre special apărute pe site-ul nostru, vă puteți abona în acest sens. Fiecare utilizator nou care isi creeaza un cont nou pe site-ul fotocolaj este abonat automat la newsletter. Ulterior, veți avea oricând posibilitatea să vă dezabonați prin trimiterea unui e-mail la adresa: hello@fotocolaj.com cu subiectul “dezabonare newsletter” și mentionarea adresei dvs. de e-mail sau prin apasarea  linkului de "unsubscribe" din oricare dintre emailuri newsletter primite.

DREPTURI DE AUTOR, DREPT PENAL

   Pentru conținutul datelor de imagini transmise răspunde CLIENT-ul. CLIENT-ul garantează PRESTATOR-ul că, cu ocazia derulării și executării comenzii conform destinației, nu sunt lezate drepturi personale, de autor sau de altă natură ale terților. Pentru orice leziune a acestor drepturi va răspunde CLIENT-ul, PRESTATOR-ul fiind exonerat de orice raspundere pentru lezarea/înclăcarea drepturilor de autor sau de altă natură ale terților. CLIENT-ul garantează cu însăși comanda, că conținutul nu e contrar legilor penale, cu accent preponderent pe distribuirea ilegală a materialelor cu caracter pornografic (Cod Penal - art.325), iar dacă PRESTATOR-ul are elemente care indică contrarietate cu această obligație de garanție asumată de către CLIENT, va sesiza organele de urmărire penală competente.

PRESTATORUL are dreptul de a publica fotografii si video-uri pe website si retelele de socializare conectate sitelurlui (pagina de facebook si instagram) cu produsele rezultate in urma prelucrarilor de design si imprimare. Daca doriti stergerea acestor fotografii si/sau video-uri, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa: hello@fotocolaj.com mentionarea fotografiilor si a video-urilor pe care doriti sa le stergem.


DREPT DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

   Conținutul și design-ul paginii web e protejat de dreptul de proprietate intelectuală, sunt utilizate mărci înregistrate și denumiri de afaceri/comerciale. Unele zone ale paginii web pot avea conținuturi care pot să aparțină drepturilor de proprietate intelectuală a terțelor persoane. Contrar acestor prevederi contractuale generale multiplicarea, modificarea sau lezarea sub orice formă și în orice alt mod a drepturilor de proprietate intelectuală, indiferent dacă e totală sau parțială, este interzis fără acordul scris și dat în prealabil a proprietarului dreptului de proprietate intelectuală.
   Încălcarea dreptului de proprietate intelectuală atrage dupa sine raspunderea penală/materială a persoanei ce încalcă acest drept.

 

CLAUZA PENALĂ

   Părțile se obligă reciproc la executarea întocmai și la timp a obligațiilor contractuale. Pentru neexecutarea în totalitate sau în parte a obligațiilor contractuale părțile datorează daune morale si materiale conform legii române.    Limba română este limba încheierii, interpretării, realizării căii amiabile și a tuturor actelor efectuate în executarea prezentului contract

COMPETENȚĂ JURISDICȚIE

   Orice conflict ce ar apare în legătură cu prezenta legătură comercială va fi soluționată pe cale amiabilă. În cazul în care părțile nu convin la rezolvarea pe cale amiabilă a litigiilor intervenite cu ocazia derulării prezentului contract, instanța competentă este instanța de la sediul PRESTATOR-ului.

SOLUȚIONAREA LITIGIILOR

   Proprietarii siteului vor face tot posibilul ca toate neînțelegerile privind orice tip de dispută între aceștia și terți să fie rezolvate pe cale amiabilă de către reprezentanții lor. În cazul în care rezolvarea neînțelegerilor nu este posibilă pe cale amiabilă, soluționarea litigiilor va reveni instanței judecătorești competente din Cluj-Napoca.

 Număr Registrul General al operatorilor de date cu caracter pesonal ANSPDCP

Va recomandam

Canvas mic

Canvas mic

40.00 x 30.00 cm, 1 pagini
incepand cu 100 Lei