Albume Foto Online Personalizate și Fotocărți - Fotocolaj Povestea (reală) a programului de fidelitate Fotocolaj @ fotocolaj.com

Povestea (reală) a programului de fidelitate Fotocolaj

Povestea (reală) a programului Fotocolaj pentru clienţi fideli

O imagine face cât 1000 de cuvinte, cu certitudine, deşi în spatele fiecărei fotografii de succes stă o idee puternică. Lumea mai spune şi că fotografiile bune vin la cei care aşteaptă sau că o fotografie mică poate să răstoarne un album mare.


Avem dubii mari că ultimul proverb este corect dar ştim bine (şi cu multă bucurie) că loialitatea este brăţară aur. Şi tocmai de aceea avem planuri din ce în ce mai mari pentru tine, clientul care găseşte în produsele noastre un motiv să aibă încredere în Fotocolaj.

Pentru că veştile bune sunt multe, le-am grupat într-o imagine care îţi arată planurile noastre pentru comenzile primite la centrul de operaţiuni fotografice Fotocolaj :) Îţi spunem, însă, că povestea începe cu “a fost odată o comandă cu o valoarea sub 100 de lei care a primit un bonus” şi continuă într-o notă din ce în ce mai generoasă!

Nu uita că ne poţi contacta oricând pentru întrebări sau inspiraţie pentru găsirea unui cadou perfect, abia aşteptăm să te putem ajuta să te bucuri de amintiri aduse la viaţă în toate formele, dimensiunile şi culorile lor.

Mulţumim că eşti alături de noi!

Va recomandam

Canvas mic

Canvas mic

40.00 x 30.00 cm, 1 pagini
incepand cu 100 Lei