Albume Foto Online Personalizate și Fotocărți - Fotocolaj Aniversarea de 4 ani și povestea noastră @ fotocolaj.com

Aniversarea de 4 ani și povestea noastră

Aniversarea de 4 ani și povestea noastră


Ideea fotocolaj s-a născut într-un ianuarie friguros acum in 2014, din dorința noastră de a aduce zâmbete, amintiri și emoții în rândul vostru.


De atunci tot învățăm creștem și suntem foarte recunoscători pentru că sunteți atât de aproape de noi. Spunem împreună povești fotografice care fac ca voi să vă bucurați de amintirile voastre și acum și peste ani buni.
Suntem foarte atenți la materialele pe care le alegem și lucrăm doar cu colaboratori locali, pentru că ne place să ideea de colaborare și susținerea businessurilor Românești.

Albumele foto sunt imprimare pe hartie foto și sunt legate cu mare atenție, grijă și măiestrie. Au o calitate premium datorită faptului că paginile au grosimea unui carton de câțiva milimetri și o finisare mată, care face ca albumele să fie rezistente în timp și să își păstreze calitatea.


Fără încurajările și entuziasmul vostru nu am fi ajuns unde suntem acum și vă mulțumim din suflet pentru acestea.
Ne jucăm, împreună cu voi, cu idei și culori, fotografii și colaje, exact cum am început din prima zi. Ne apropiem de toate albumele cu același entuziasm pentru a descoperi creativitatea voastră!


Plarforma vă oferă ocazia să creați propria poveste foarte simplu și rapid, din comfortul casei voastre și la orice oră, în doar 3 pași
1. alegeți modelul albumului
2. încărcați pozele și le aranjați în pagină sau folosiți funcția de autopopulare și platforma face singură aranjarea.
3. lansați comanda și în doar 4 zile lucrătoare primiți albumul acasă.

În plus platforma îmbunătățește calitatea pozelor și astfel inclusiv fotografiile făcute cu telefonul, cele vechi scanate sunt îmbunătățite și își păstrează culorile vii. Mai multe detalii despre acest truc aici.

Am creat și alte produse personalizate pe lângă fotocărți, care sunt tare adorate de clienții noștri precum; canvasurile, termosul cu fotografii și decorațiunile foto.

Și nu în ultimul rând, mulți dintre voi ne-au întrebat de-a lungul timpului despr calitatea pozelor, iar în cazul fotocolaj, platforma îmbunătățește calitatea pozelor, astfel că pozele realizate cu telefonul sunt perfecte atât pentru albume foto cât și pentru tablouri canvas.

Niciodată nu a fost mai simplu! Începeți aici

Va recomandam

Canvas mic

Canvas mic

40.00 x 30.00 cm, 1 pagini
incepand cu 100 Lei