Albume Foto Online Personalizate și Fotocărți - Fotocolaj Albumul foto pentru portofoliu de hairstylist @ fotocolaj.com

Albumul foto pentru portofoliu de hairstylist

Albumul foto pentru portofoliu de hairstylist


Începând cu luna septembrie, am adăugat un nou produs în portofoliul nostru, dedicat profesioniştilor şi pasionaţilor de hairstyling - un portofoliu foto creat special pentru ei!

Portofoliul de hairstylist, este un album foto care cuprinde 16 pagini cartonate, in formatul standard, ce redau pozele în culori clare, vibrante, şi permite adăugarea de 30 până la 40 de imagini ce reflectă talentul şi abordarea creativă în realizarea de look-uri şi coafuri. Dar, așa cum creativitatea nu are limite, portofoliul poate fi extins până la 100 de pagini, pentru a reflecta cât mai complet varietatea de stiluri si opțiuni.

Într-un domeniu atât de competitiv şi, în egală măsură, subiectiv, prezentarea nivelului de expertiză şi a personalităţii artistice este o necesitate pentru orice hairstylist - aspirant sau profesionist.

Experţii în domeniu recomandă construirea unui portofoliu de fotografii cât mai devreme posibil - acest lucru permite evidenţierea evoluţiei sale şi, desigur, dezvoltarea carierei prin accesul la evenimente și festivaluri din ce în ce mai celebre, care să aducă în lumina reflectoarelor talentul lor.
Portofoliul de hairstylist înseamnă o vizibilitate mai bună şi asta înseamnă că ar trebui să includă o gamă diversificată de modele, astfel încât tehnica şi imaginaţia să fie evidente.

“Catalogul nostru arată foarte bine având în vedere că am ales să facem varianta premium
Eu sunt tare mulțumit de el!” ne spune Eduard Dabâcan, Ambasador L’Oreal, Art director at ED Education Team, Owner/Artistic Director at Boudoir Studio.

Şi pentru ca toate aceste elemente să fie comunicate corect prin intermediul portofoliului, toate fotografiile incluse trebuie să aibă o calitate excelentă. Efortul de a realiza cadre convingătoare, cu luminozitate şi culori potrivite, va fi rapid compensat de impactul portofoliului atunci când vine vorba de angajatori, mentori sau concursuri din industrie și toate acestea se păstrează și pe print, prin calitatea fotocărții portofoliu.

Structura albumului foto portofoliului de hairstylist este, de asemenea, esenţială. Fotocolaj permite aranjarea pe tematici şi secţiuni, astfel încât să fie uşor prezentat. Spre exemplu, câteva secţiuni importante pot fi coafurile de nuntă, tunsorile geometrice, tehnicile speciale de vopsit sau modelele de concursuri din industrie.

Pentru că munca, talentul şi cariera evoluează mână în mână (sau foarfecă în foarfecă), portofoliul trebuie actualizat periodic, astfel încât să arate nivelul de maturitate profesională şi să includă cele mai bune modele realizate de-a lungul carierei.

Portofoliul de hairstylist poate (şi este recomandat) să fie promovat şi online, însă un format fizic va avea întotdeauna un impact aparte în mâinile unor maeştri ai acestei meserii. În plus, poate reprezenta uşor un motiv de convingere şi inspiraţie pentru viitorii şi actualii clienţi.

Albumul foto Fotocolaj dedicat portofoliului de hairstylist include o mulţime de opţiuni de editare, pentru organizarea, personalizarea şi optimizarea fotografiilor selectate. În doar 3 zile livrăm portofoliul frumos împachetat şi cariera de hairstylist poate lua o nouă turnură, 100% ascendentă!

 

 

Va recomandam

Canvas mic

Canvas mic

40.00 x 30.00 cm, 1 pagini
incepand cu 100 Lei