Albume Foto Online Personalizate și Fotocărți - Fotocolaj 5 lucruri pe care să nu le ratați în Thailanda @ fotocolaj.com

5 lucruri pe care să nu le ratați în Thailanda

5 lucruri pe care să nu le ratați în Thailanda


Lansăm în acest început de an o serie de fotografii ghicitori tema călătoriilor, cu indicii care provin din țara sau orașul ales.
Plănuim câte o poză pe săptămană, în fiecare joi și oferim câte un voucher discount 100 de lei pentru albumele fotocolaj.
Premiul va fi acordat în ziua următoare prin tragere la sorți, din lista comentariilor cu răspunsuri corecte de pe facebook și instagram.
Incursiunea de indicii o începem cu Thailanda pentru care am pregătit o listă de 5 lucruri de neratat.

1. Apusul deasupra apei este unul dintre cele mai romantice priveliști. Pentru că e foarte cald e o ocazie bună pentru o baie la apus sau cu un Mai Tai dulce în mână.


2. Specialitățile culinare locale

Pad thai sau alte specialitati picante, printre care supele cu lapte de cocos și fructele de mare proaspete sunt prezente în toate bucătăriile restaurantelor sau sunt prezente în piețele volante

 

 

3. Templul Wat Arun Ratchawararam Ratchawaramahawihan din Bangkok e impresionat la apus

 

4. Mango în toate formele pe care le găsiți în localuri sau la tarabele locale, în plăcinte sau shake-uri e delicios.

 

5. Nuca de cocos young e foarte hidratantă si gustoasă

 

După ce am făcut lista, am observat că subiectele noastre sunt majoritatea culinare și am realizat din nou, că amintirile noastre se leagă de senzațiile și experiențele de moment, iar fotografiile sunt un suvenir instant care le reactivează.

Așa că luați cu voi aparatele de fotografiat, telefoanele si bateriile externe pentru că lumina și ocaziile de făcut fotografii sunt non stop.

Va recomandam

Canvas mic

Canvas mic

40.00 x 30.00 cm, 1 pagini
incepand cu 100 Lei