Blog

Instagram sau Instalbum?

Instagram sau Instalbum?

Pentru mulţi dintre noi contul de Instagram este o colecţie de fotografii caracterizate de un atribut major: spontaneitatea.

  • 21 Aprilie 2017
Cupluri în fotografii

Cupluri în fotografii

Pe măsură ce vă apropiaţi, momentele pe care le petreceţi împreună şi pe care aţi vrea să le imortalizaţi se inmultumesc văzând cu ochii. Fotografiile de cuplu trebuie să redea mai mult decât un peisaj, un moment, o întâmplare - sentimentele voastre. Inspiraţia de moment este esenţială însă îţi propunem câteva idei care ar putea să te ajute să obţii imagini în care emoţia să fie şi mai frumos conturată.

  • 14 Aprilie 2017
7 reguli esențiale pentru fotografii “mobile”

7 reguli esențiale pentru fotografii “mobile”

De câţiva ani telefoanele mobile din buzunarele noastre ne transformă în câteva secunde în fotografi. Portrete, peisaje, mese bogate, modă, color sau alb negru, fotografiile se întâmplă oriunde şi oricând. Ca să transformi întâmplarea într-o imagine de păstrat la album, îţi propunem câteva sfaturi simple, valabile pentru orice fotografie făcută cu orice telefon mobil.

  • 07 Aprilie 2017
Succesul fotografilor români la Sony World Photography 2017

Succesul fotografilor români la Sony World Photography 2017

Cel mai mare concurs de artă fotografică din lume, Sony World Photography Awards, a publicat recent listele câştigătorilor şi finaliştilor din cadrul ediţiei 2017, a X-a din istoria concursului. Organizat în parteneriat cu World Photography Organisation, concursul Sony World Photography este unul dintre cele mai prestigioase evenimente din domeniu, care influenţează nu doar carierele participanţilor, ci şi percepţiile publicului larg asupra evenimentelor şi dezbaterilor cu impact global.

  • 03 Aprilie 2017
Trucuri pentru fotografii memorabile în familie

Trucuri pentru fotografii memorabile în familie

“Atenţie...toate privirile la cameră…zâmbiţi!” Se apropie un nou moment în care familii şi grupuri de prieteni se vor strânge în jurul mesei. În zilele de sărbătoare toţi ne îmbrăcăm frumos, ne relaxăm şi facem cât de mult putem pentru a ne bucura de momentele împreună. Şi dacă tot ne revedem şi spunem poveşti, un final fericit înseamnă şi un album de fotografii cu instantanee surprinse cu această ocazie.

  • 27 Martie 2017
waitloading...

Va recomandam

Album nunta

Album nunta

20.00 x 20.00 cm, 24 pagini
incepand cu 65 Lei

Canvas

Canvas

40.00 x 30.00 cm, 1 pagini
incepand cu 100 Lei

Canvas

Canvas

50.00 x 35.00 cm, 1 pagini
incepand cu 115 Lei

Canvas

Canvas

45.00 x 45.00 cm, 1 pagini
incepand cu 125 Lei

Coasters

Coasters

7.00 x 7.00 cm, 6 pagini
incepand cu 36 Lei